ÚJ ALFA ROMEO GIULIA ÉS STELVIO QUADRIFOGLIO
Az önbizalom ereje


Márkakereskedéseinkben személyre szabott ajánlatokkal várjuk.
 
/
Lenyűgöző erő
Az új Giulia és Stelvio Quadrifogliót az Alfa Romeo 2.9 V6 Bi-Turbo teljesen alumínium motorjával szereltük fel. Ahhoz az izgalomhoz, amit 510 lóerő nyújt, csak a jobb lábát kell megmozdítania a pedálon, ráadásul mindezt teljes biztonságban és energiahatékonysággal teheti.
Izgalmas dizájn
Az új Giulia és Stelvio Quadrifogliót arra tervezték, hogy lázba hozza Önt, akárhányszor csak a kormány mögé ül. A pilótafülke tökéletes, sportos kinézetét a szénszálas belső díszítőelemek és az opcionálisan bőrből vagy Alcantarából készülő Sparco sportülések alkotják. A külső dizájnt az aerodinamikai szempontok formálták, összetéveszthetetlen sziluetteket alkotva így.
Élvonalbeli technológia
Az új Giulia és Stelvio Quadrifoglio a legmodernebb vezetőttámogató rendszerekkel rendelkezik, beleértve az autópálya- és közlekedési torlódás asszisztens funkciókat, melyek lehetővé teszik, hogy megfeleljen a 2-es szintű autonóm vezetési standardoknak. Az új információs és szórakoztató rendszer a 8,8" érintőkijelzőjén keresztül minden vezérlést egyszerűvé, intuitívvá és azonnalivá tesz.
/
 
 
 
Töltse ki a nyomtatványt a saját adataival

Modellt:

 
A 'videóhívás' kiválasztása után a márkakereskedés felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy az otthonából is kényelmesen átélhesse a bemutatóterem élményét!
*A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

Hozzájárulás
Az adatkezelési tájékoztató elolvasása után

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez. Vegyes átlagfogyasztás: 10.5-11.5 l/100km; CO2-kibocsátás: 238-261 g/km. Az akció visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes az akcióban résztvevő márkakereskedéseknél. Az itt közölt adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek szerződéses ajánlattételnek. Részletekért tájékozódjon a www.alfaromeo.hu weboldalon vagy az akcióban résztvevő Alfa Romeo márkakereskedésekben. A képen látható autó illusztráció.